Asia-Taksi auttaa ja huolehtii

Olemme kehittäneet uuden Asia-Taksi -palvelun, jonka lähtökohtana on ollut kehittää perinteistä kuljetuspalveluamme vastaamaan tämän hetkisiin haasteisiin ja mahdollistaa asiakkaille palvelu, jonka avulla erilaiset asioinnit hoituvat taksin toimesta. Lisäksi Asia-Taksi tarjoaa yrityksille tavarataksipalvelua.

“Kaikki asiointipalvelut yhdestä osoitteesta” on mottomme. Meillä on kyky ja resurssit hoitaa asiakkaan tarpeiden mukaan useita asiointeja samalla kertaa. Käymme kaupassa, hoidamme kirjasto- ja apteekkiasioinnit ja niin edelleen. Lisäksi voimme tehdä kevyitä talousaskareita, esimerkiksi roskien vientiä tai kukkien kastelua.

Huolestuttaako lähiomaisesi vointi? Me käymme tarkistamassa! Vaikka itse et tarvitsisi Asia-Taksi -palvelua, voi läheisesi sitä tarvita. Palvelu on esimerkiksi oiva lahja iäkkäille vanhemmille, jotka vielä pystyvät asumaan kotona, mutta tarvitsevat kevyttä kotiapua ja jonkun käymään asioilla.

Palvelun hinta: 62,-/h (sis. ALV) ja minimiveloitus 37,20/30 min (sis. ALV) tai sopimuksen mukaan. Asia-Taksin tilaat kätevästi numerosta 0500 455 355

Asia-Taksi yrityksille

Asia-Taksi -palvelumme on kehitetty myös yrityksiä varten. Taksin voit tilata perinteisesti yrityksen henkilöstökuljetuksiin, mutta meiltä hoituu myös tavaroiden esimerkiksi varaosien, komponenttien ja muiden nopeaa toimitusta vaativien asioiden kuljetukset. 

Kun haluat nopean ja varman kuljetuksen, tilaa Asia-Taksi. Me kuljetamme tavaran asiakkaalta määränpäähän henkilökohtaisesti ja noudatamme tarkkaan asiakkaan toiveita ja ohjeita. Tällä varmistamme sen, että meitä käyttävät yritykset pystyvät luottamaan siihen, että heidän lähettämänsä tavara on perillä sovitustusti.

Soittamalla numeroon: 040 180 2918 tai laittamaan sähköpostia hirvikallionliikenne@gmail.com kartoitamme yrityksenne palvelutarpeen ja pyynnöstänne annamme tarjouksen.

Asia-Taksi -projekti on Business Finlandin rahoittama projekti.